Nederpop met een internationaal geluid

  • Karel J. Schepers / Popacademie / enschede

“Mijn inspiratie is enorm, vandaar dat op mijn ep ‘Lenteregen’ slechts een kleine selectie van mijn onuitputtelijke muzikale uitspattingen staan. Mijn liedjes zijn direct, in zekere zin troostgevend, vol met liefde voor gitaren. Met een internationale sound is het een unieke draai aan de Nederpop anno 2015: vernieuwend, inspirerend en hier en daar een beetje brutaal.

 

De start is veelbelovend: een succesvolle ep-release in de uitverkochte kleine zaal van Hedon Zwolle. Sena Talentstage op Bevrijdingsfestival Overijssel ‘ 15 en het Booster Festival in Enschede op 18 april. Ook ben ik genomineerd voor de Popprijs Overijssel 2015.”

 

Finalsconcerten Enschede 11 mei t/m 3 juli. Ga naar www.artez.nl/finals voor het actuele overzicht en locaties.